Ons team

Dierenartsen

Yvonne Simon

Ik ben in 1972 geboren en begin 2004 afgestudeerd als dierenarts. Al zolang als ik me kan herinneren wilde ik dierenarts worden. Thuis, in Hengelo hebben we altijd twee katten en een hond gehad. Onze Duitse Herder Grea was de start van mijn carrière als dierenarts: op haar en op mijn teddybeer oefende ik regelmatig mijn verbindtechnieken. Op de hond oefenen was het leukst: ze bleef stil liggen en kon er heel zielig bij kijken!!! Op de middelbare school dwaalde ik echter van dit plan af en ik koos een vakkenpakket met economie i.p.v. natuur- en scheikunde, om vervolgens in Groningen te gaan studeren. Met veel plezier, maar dat had niets met mijn studie bedrijfskunde te maken. Na drie jaar zag ik gelukkig alsnog het licht: ik moest gewoon dierenarts worden. Net als iedereen kreeg ook ik met loting te maken en had pech, ik had geen plekje veroverd en begon daarom maar in België aan mijn studie. Gelukkig werd ik een jaar later wel in Nederland ingeloot en mocht ik alsnog in Utrecht beginnen. Na mijn afstuderen heb ik in diverse praktijken in Nederland met veel plezier gewerkt, om in 2007 terug te keren naar Twente en een praktijk in Hengelo. In januari 2011 heb ik de twee praktijken van arts4dieren overgenomen. Met veel plezier werk ik dagelijks in een leuk team om uw dieren gezond te maken en te houden. Ik woon samen met mijn wederhelft Antonie en onze tweeling Leon en Thijs in Haaksbergen. Natuurlijk ontbreken ook in mijn huishouden de huisdieren niet. Behalve mijn kat, Tante Toos Eenoog, heb ik ook nog een hond. Mijn border Collie Amy is meestal met mij mee naar het werk, dus wellicht dat u daar al heeft gezien! Als ik niet werk ben maak ik plezier met kinderen en mijn man, ben ik aan het wandelen met onze hond, of thuis verdiept in een goed boek. Daarnaast ben ik gek op muziek, ik zing dan ook in een pop koor, en ga ik graag regelmatig op vakantie. Ik hoop u en uw dieren snel te mogen begroeten, maar pas op: ik zing als ik werk!

 

Rosalie Langenkamp

Rosalie is opgegroeid in Hengelo en voor haar studie Diergeneeskunde naar België getogen. Na haar afstuderen in 2010 heeft zij eerst een aantal jaren in Groningen gewerkt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Rosalie wilde graag terug naar haar bakermat. Sinds 2018 maakt ze deel uit van ons team, waar we erg blij mee zijn! Rosalie heeft zich toegelegd op de interne geneeskunde. Ze heeft een hond en een kat. In haar vrije tijd loopt ze graag hard.

Paraveterinairen

Anne Kruise

Ik werk al sinds vele jaren met veel plezier in deze praktijk, voorheen dierenartsenpraktijk ”t Lansink, in 2008 verder gegaan als arts4Dieren. U zult mij meestal op de praktijk in Hengelo treffen, waar ik alle voorkomende werkzaamheden onder mijn hoede heb. Door geregeld nascholing te volgen houd ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zoals vele van u wel weten heb ik zelf ook een huis vol katten en helaas op het moment nog maar één hond. Tot ziens in de praktijk!

 

Lisette Waanders

Geboren en getogen in Haaksbergen kwam Lisette tijdens haar opleiding tot paraveterinair, voor haar eerste stage in een dierenartspraktijk bij ons terecht. Dat beviel haar zo goed, dat zij in haar laatste studiejaar graag nog een keer bij ons wilde stagelopen. Net na haar afstuderen in de zomer van 2018 kwam er in de praktijk een plekje vrij en dus is ze maar gebleven. Lisette deelt haar huis met cavia Keith. Ze gaat in haar vrije tijd graag naar cosplay bijeenkomsten en houdt van Koreaanse popmuziek!

 

Nathalie Heijtink

Sinds juni van 2019 versterkt Nathalie ons team in Haaksbergen. Nathalie is geboren en getogen in Enschede, waar ze met haar wederhelft en haar twee dochters woont. Ze heeft een Mechelse herder Angel en een vogel Ernie. Nathalie heeft een ruime ervaring als paraveterinair.  Veel vrije tijd heeft ze niet met twee kleine kinderen, maar als ze een momentje voor zichzelf heeft rijdt ze graag paard.

 

Angelique Lieven

Ook Angelique kennen we al een hele tijd langer dan dat ze hier werkt. In het tweede jaar van haar opleiding tot paraveterinair heeft ze bij ons stage gelopen. Angelique komt uit Hengelo. Na haar afstuderen heet ze parttime ingevallen in een kliniek in Hengelo vanwege ziekte en heeft ze daarnaast in een winkel gewerkt. We zijn heel blij dat ze ons team nu is komen versterken. Angelique heeFt een hond en een paard. ze is dan ook veel tijd in de manege te vinden.

 

Stagiares

Regelmatig treft u op onze praktijk stagiaires. Zij komen van het Zonecollege in Almelo, waar ze een opleiding tot para-veterinair, dus dierenartsassistente volgen. Voor het schooljaar 2019-2020 zijn dat: Bram, Tessa, Laura en Marissa