Ons team

Dierenartsen

Yvonne Simon

Langs deze weg wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Yvonne Simon. Ik ben opgegroeid in Hengelo en in 2004 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Ik ben in 1972 geboren en begin 2004 afgestudeerd als dierenarts. Al zolang als ik me kan herinneren wilde ik dierenarts worden. Thuis hebben we altijd twee katten en een hond gehad. Onze Duitse Herder Grea was de start van mijn carrière als dierenarts: op haar en op mijn teddybeer oefende ik regelmatig mijn verbindtechnieken. Op de hond oefenen was het leukst: ze bleef stil liggen en kon er heel zielig bij kijken!!! Op de middelbare school dwaalde ik echter van dit plan af en ik koos een vakkenpakket met economie i.p.v. natuur- en scheikunde, om vervolgens in Groningen te gaan studeren. Met veel plezier, maar dat had niets met mijn studie bedrijfskunde te maken. Na drie jaar zag ik gelukkig alsnog het licht: ik moest gewoon dierenarts worden. Net als iedereen kreeg ook ik met loting te maken en had pech, ik had geen plekje veroverd en begon daarom maar in België aan mijn studie. Gelukkig werd ik een jaar later wel in Nederland ingeloot en mocht ik alsnog in Utrecht beginnen. Na mijn afstuderen heb ik in diverse praktijken in Nederland met veel plezier gewerkt, om in 2007 terug te keren naar Twente en een praktijk in Hengelo. In januari 2011 heb ik de twee praktijken van arts4dieren overgenomen. Met veel plezier werk ik dagelijks in een leuk team om uw dieren gezond te maken en te houden. Ik woon samen met mijn wederhelft Antonie en onze tweeling Leon en Thijs in Haaksbergen. Natuurlijk ontbreken ook in mijn huishouden de huisdieren niet. Behalve mijn kat, Tante Toos Eenoog, heb ik ook nog een hond. Mijn border Collie Amy is meestal met mij mee naar het werk, dus wellicht dat u daar al heeft gezien! Als ik niet werk ben maak ik plezier met kinderen en mijn man, ben ik aan het wandelen met onze hond, of thuis verdiept in een goed boek. Daarnaast ben ik gek op muziek, ik zing dan ook in een pop koor, en ga ik graag regelmatig op vakantie. Ik hoop u en uw dieren snel te mogen begroeten, maar pas op: ik zing als ik werk!

 

 

Paraveterinairen

Suzanne de Goeij

Ik ben Suzanne de Goeij en werk sinds november 2011 als paraveterinair bij Arts4dieren. Ik woon samen met mijn vriend, Sander, en kat, Guus, in Ruurlo. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken. Na een halve dag te hebben mee gelopen in een dierenartsenpraktijk, was ik verkocht, dit wil ik gaan doen. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Barneveld. Het werk als paraveterinair is erg breed, je hebt zowel met eigenaren als met dieren te maken. Geen dag is hetzelfde, dus het blijft verrassend en je leert elke dag weer bij. Op mijn 8e werd ik met het “paardenvirus” besmet. En daar houd ik me nu nog steeds veel mee bezig. Verder vind ik op vakantie gaan, wandelen en op stap gaan met vrienden of familie ook erg leuk om te doen. Graag tot ziens op de praktijk!

Anne Kruise

Ik werk al sinds vele jaren met veel plezier in deze praktijk, voorheen dierenartsenpraktijk ”t Lansink, in 2008 verder gegaan als arts4Dieren. U zult mij meestal op de praktijk in Hengelo treffen, waar ik alle voorkomende werkzaamheden onder mijn hoede heb. Door geregeld nascholing te volgen houd ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zoals vele van u wel weten heb ik zelf ook een huis vol katten en helaas op het moment nog maar één hond. Tot ziens in de praktijk!

Lisanne Kuipers

Mijn naam is Lisanne Kuipers. In juni ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het AOC in Hardenberg. Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Arts4dieren. Van jongs af aan heb ik mij beziggehouden met dieren. Hierdoor wist ik al snel dat ik later met dieren wilde werken. Ik heb zelf een Rhodesian ridgeback genaamd Diesel. Ik hou ervan om met hem naar het bos te gaan. Verder hou ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden en familie. U zult mij voornamelijk tegenkomen op de praktijk in Haaksbergen en op de donderdagmiddag sta ik in Hengelo voor u klaar.

Stagiares

Regelmatig treft u op onze praktijk stagiaires. Zij komen van AOC-Oost in Enschede, waar ze een opleiding tot para-veterinair, dus dierenartsassistente volgen. Voor het schooljaar 2017-2018 kunt u Bram of Esmee tegen komen.