Tarieven

Bij arts4dieren geven wij uw dier de beste zorg. Om dit te bereiken scholen wij alle medewerkers regelmatig bij. Daarnaast nemen wij alle mogelijke veiligheidsmaatregelen voor de beste behandeling van uw dier. Er zijn vele manieren om iets te doen en daar hangen verschillende prijskaartjes aan vast. Het een op een vergelijken van tarieven van dierenartsen is daarom niet mogelijk. In veel gevallen vergelijkt u appels met peren.

Beter is u af te vragen wat de dierenarts doet met uw dier. Wij gebruiken voor iedere patiënt nieuwe en steriele naalden en spuiten, schone steriele operatiematerialen, nieuw en individueel verpakt hechtdraad in plaats van rollen, nieuwe handschoenen, steriele operatiejassen. Alle patiënten krijgen pijnstilling tijdens operaties en worden geïntubeerd en van zuurstof voorzien. Helaas is dit niet overal vanzelfsprekend.

Als u meer informatie wilt over prijzen kunt u ons altijd even bellen of een mail sturen. Voor bepaalde verrichtingen hebben wij vastgestelde tarieven, voor andere kunnen wij een kostenindicatie voor u opstellen.

Op al onze behandelingen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Een exemplaar hiervan is aan de balie te verkrijgen.

Alle behandelingen dienen direct na afloop van het consult of de behandeling te worden voldaan. Bij voorkeur per PIN maar contant mag natuurlijk ook. Een gespecificeerde factuur is beschikbaar. Wel hebben we er begrip voor dat u op sommige momenten niet meteen een behandeling kunt betalen. U kunt nu eenmaal niet altijd plannen wanneer uw dier hulp nodig heeft. Ziek worden of een ongeluk zitten in een kleine hoekje. In overleg met u maken we dan betaalafspraken. We hebben dan wel een legitimatiebewijs nodig en hieraan zijn administratiekosten verbonden.

Wij zijn verplicht van alle consulten en behandelingen 21 % BTW af te dragen aan de overheid. Op medicijnen zit 9 % BTW. De BTW is bij onze tarieven daarom inbegrepen.